Skip to content Skip to footer
Over laat je 3D printen

Eriks Staal

Laat je 3D printen is een onderdeel van EriksStaal. Maatwerk in stalen meubels en 3D printen

Wat is Eriks Staal?

Eriks staal staat voor maatwerk indoor en outdoor meubilair en verlichting. Dit doen wij zowel voor particulieren, verenigingen als bedrijven. De producten die wij ontwerpen en maken zijn van staal en misschien nog wel belangrijker: ze zijn uniek. Bij Eriks staal kies je geen tafel, stoel of lamp uit een brochure of schap. Jij hebt een idee, wij geven daar een toffe twist aan en voeren het uit. Wij maken alleen producten op maat, die volledig gebaseerd en geïnspireerd zijn op jouw wensen. Heb je iets gezien in de winkel, maar past het niet – staal geeft immers niet mee – of wil je echt iets aparts, wat je nergens anders vindt? Wij maken het voor je. Custom-made, duurzaam en uniek.

Laat je 3D printen

In onze zoektocht naar specifieke producten kwamen we al weer enkele jaren geleden tot de aanschaf van een 3D printer. Deze gebruikten we in eerste instantie voor het maken van specifieke onderdelen voor onze meubels. Denk hierbij aan knoppen, handgrepen of mallen om scharnieren te plaatsen. Naar verloop van tijd kwam hier ook de kleinschalige productie voor derden bij. Rapid prototyping is een typisch voorbeeld van 3D printer gebruik. Je hebt een idee, en wil dat eerst in handen hebben om te kijken of dat bevalt. Op het scherm is tenslotte ook niet alles wat het lijkt. U stuurt het bestand naar ons (dxf, stl) en wij printen het in het gewenste materiaal (en eventueel afwerking) voor u uit en sturen het op. Heeft u haast, dan kan dit meestal nog dezelfde dag geregeld worden. Een en ander natuurlijk afhankelijk van de grote van de print. 

Over grote gesproken. Onze standaard print afmetingen gaan tot 25x25x25cm. Wilt u het groter? Dat kan, wij kunnen tot 200x100x100cm printen. Dit is vooral handig voor producten die niet super gedetailleerd moeten zijn omdat we werken met een nozzle van 1mm in plaats van 0.4mm. 

Voor de standaard afmetingen kunt u de afdruk module op onze website gebruiken. U kunt kiezen voor het materiaal, de kleur en de afwerking. U ziet gelijk de prijs en kunt doorgaan met bestellen. Wij zorgen dat u het zo snel mogelijk thuis ontvangt. 

Wilt u een meerkleuren afdruk? Stuur ons dan het stl bestand per email, en wij maken een offerte voor u.

De waardering van laatje3dprinten.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 3 reviews.