Skip to content Skip to footer

3D Scannen van objecten

Onze 3D scan service kan in vele industrieën de oplossing bieden voor je probleem.

Met behulp van onze 3D scanner kan je een bestaand product gemakkelijk aanpassen voor 3D printen, (reverse) engineering en overige CNC bewerkingen.
Je kan vervolgens gebruik maken van onze 3D Printservice, of wanneer je zelf over 3d printers of andere CNC machines beschikt zelf produceren.

Het 3d model kunnen wij exporteren in vele 3d formaten zoals STEPSTL en OBJ.
Onze scanner heeft een nauwkeurigheid van +/- 0,05mm en wij kunnen objecten scannen van bijna elke denkbare grote.
Deze objecten kunnen wij voor u scannen in grijstinten of full color. Wanneer je object een hogere nauwkeurigheid nodig heeft is het uiteraard ook mogelijk om het 3d model achteraf aan te passen.

Bijna iedere geometrie is te scannen. Echter als je een oppervlakte moeilijk kan zien of diepe gaten heeft kan dat problemen opleveren. Dit kunnen we meestal oplossen door het voorwerp te bespuiten met een neutrale scanspray. Deze legt een laag over het voorwerp heen waardoor het perfect gescand kan worden. Deze laag lost verdampt binnen 4 tot 6 uur, en laat geen residu achter. Het product krijg je weer onbeschadigd en in originele staat terug.

Onze standaard doorlooptijd van een scan is enkele dagen, echter wanneer er hoge spoed is dan is dit in de meeste gevallen uiteraard ook mogelijk. Geef dit in de aanvraag even aan en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Indien nodig kunnen wij de scan ook bij u op locatie uitvoeren.

Scanspray
De waardering van laatje3dprinten.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 3 reviews.